peter nicol

Peter Gillis eist Miljoenen-bedrag van ex Nicol! "Binnen drie dagen betalen!" Nicol reageert!

Algemeenjun 29 2023, 14:50
Peter Gillis heeft zijn ex-vriendin Nicol Kremers een enorme geld eis opgesteld. Nicol zou zich in interviews negatief hebben uitgelaten over hem. Het gaat om een miljoenen bedrag.
Nicol's advocaat in de mishandelingszaak tegen Peter en haar management bevestigen dit nieuws. Peter eist dat Nicol binnen drie dagen een bedrag van maar liefst 1,7 miljoen euro overmaakt naar hem. Het AD sprak met de advocaat en bevestigt: "Deze week is er een brief gestuurd met de sommatie, gericht aan Nicol Kremers, om binnen drie dagen 1,68 miljoen over te maken"
Het koppel tekende na hun breuk een vaststellingsovereenkomst, daarin stond dat Kremers zich niet meer zou uitlaten over de relatie met Gillis. Peter meent echter dat Nicol de regels heeft geschonden, er zouden veertien interviews zijn geweest waarin zij over hun verleden onthulde. Peter heeft het bedrag vastgesteld door steeds 10.000 euro te rekenen per 'overtreding' plus de dagen dat de overtreding heeft 'voortgeduurd'. Bij elkaar dus 1,68 miljoen euro.
Nicol reageerde via haar manager die meldt: "We hebben daar maandenlang contact over gehad, maar we kregen hem pas nu. Dus Nicol kon ook moeilijk precies weten waar ze rekening mee moest houden. De artikelen die hij aanhaalt gaan ook eigenlijk allemaal over de mishandelingen"
Nicol's advocaat Sébas Diekstra meent dat Peter een ander doel heeft: "Het lijkt er sterk op dat hiermee gepoogd wordt om Kremers de mond te snoeren over de mishandeling waarvoor de heer Gillis vervolgd wordt door het Openbaar Ministerie en de andere strafbare feiten waarvan aangifte door haar is gedaan."

Bekijk hier de video en alle info