screenshot 28 5 2023 20 10 20

Yvonne onthult: 'Formule 1 coureur gaat vreemd met ex Andre Hazes?!'

Algemeenapr 13 2023, 18:07
Yvonne onthult na een tijdje wat stiller te zijn geweest weer een lang en sappig verhaal over een bekende Nederlander. Dit keer is het oud Formule 1 coureur Robert Doornbos, wiens vuile was ze op straat gooit. Hij trouwde onlangs met de dame waar hij al 12 jaar mee samen is, maar volgens Yvonne gaat hij geregeld vreemd. In een reeks Instagram story's vertelt ze alle roddels die ze over de racer ontving.

Vreemdgaan

Zo vertelt ze over een oudere dame waar Robert Doornbos mee afsprak. Ook zou hij tijdens Covid met zijn hand onder de rok van zijn date (niet zijn vrouw) gegaan zijn. Het hele personeel kon dit volgens de spion zien. De rest van het restaurant was vanwege de maatregelen gelukkig leeg.

Ex van André

Het spannendste gedeelte van deze overspelige man bewaart Yvonne natuurlijk voor het laatst. Ze hoorde namelijk dat de laatste minnares van de beste man niemand minder was dan Sarah van Soelen. De ex van André Hazes, is volgens Yv niet vies van een bezette man, dus het feit dat ze samen gezien werden in de garage betekent vast dat er meer is gebeurd.

Robert Doornbos

Yvonne eindigt met het verdedigen van deze expose-actie: "Waarschijnlijk stromen er na deze story's nog veel meer verhalen binnen… Zou je niks verbazen. Want dit gedrag lijkt op een patroon en getuigt toch wel van een next level disrespect. Zou Chantal dit allemaal weten? Wellicht niet tot in de details, maar vermoedens heeft ze zeker. lk heb gehoord dat Chantal zelf ook niet zo'n lieverdje is en als Robert in Monaco zit, ze zelf ook wel eens de bloemetjes buiten zet.
"Misschien vinden ze het wel prima van elkaar en hebben ze een open relatie?" Er zijn altijd mensen die dit na elke cheatingjuice naar me sturen. Geloof me maar, dat werkt bijna nooit zo. Een open relatie heeft bijna niemand. Dit zijn vaak allemaal geheimen, die partners niet van elkaar weten. Wellicht heerst er een gedoogbeleid, who knows… Maar of de relatie zo perfect is als dat zij ons op Instagram doen geloven? Dat betwijfel ik ten zeerste."

Bekijk hier de story's:

https s3 newsifier 641x1024
https s3 newsifier1
https s3 newsifier2
https s3 newsifier3
https s3 newsifier4
https s3 newsifier5
https s3 newsifier6
https s3 newsifier7
https s3 newsifier8
https s3 newsifier9 628x1024
Video's over Sarah en Robert:
Bron: Instagram