gerard

Ruud de Wild volledig tekeer tegen Gerard Joling! Telefoongesprek 'gelekt'!

Algemeenapr 27 2023, 10:56
Ruud de Wild was niet zo blij met Gerard Joling en dat liet hij hem weten. De zanger probeerde zijn excuses aan te bieden in een telefoongesprek, dat nu is gelekt. De radio-dj schold hem de huid vol en was er klaar mee.

Uitspraken

Gerard Joling zou uitspraken hebben gemaakt over Ruud de Wild. Tijdens een tafelgesprek bij Jinek, werd hem gevraagd wat hij van de show 'Ruud & Olcay ' vond. Hij stak zijn mening niet onder stoelen of banken. Joling vond helemaal niets aan de show.
Hij noemde de radio-dj zelfs 'onfris'. Dit ging in het verkeerde keelgat. Joling zou Ruud namelijk nog hebben uitgenodigd voor zijn verjaardagfeest voordat hij de uitspraken deed. Hij zou ook eerder op bezoek zijn geweest bij de radioshow. Hier liet hij nog weten dat de Ruud er goed uit ziet.

Telefoongesprek gelekt

Gerard Joling beweerde eerder in een interview dat hij een 'superleuk' gesprek heeft gehad met Ruud en dat alles uit de lucht is. Maar dat is alles behalve waar. Het gesprek wordt namelijk gelekt. De radio-dj nam geen blad voor de mond en noemde Joling zelfs een klootzak. De zanger bood zijn excuses aan maar die kwam er niet meer in.

Bekijk hier de video

Bron: Kijk.nl, Shownieuws
"}])