sarah monique 1

Sarah van Soelen haalt opnieuw hard uit naar Monique "Dit is haar in 7 jaar relatie niet gelukt!"

Algemeensep 10 2023, 11:04
De ex van André Hazes, Sarah van Soelen, heeft opnieuw hard uitgehaald naar zijn huidige vriendin Monique Westenberg. Sarah meent o.a. dat Monique niet zo de hemel in geprezen moet worden.

Sarah van Soelen

De ex van André heeft het over wie er voor verantwoordelijk is dat André hulp ging zoeken voor zijn verslavingen. Rachel Hazes zei eerder al dat Sarah ervoor heeft gezorgd dat André naar een afkickkliniek is gegaan.
Sarah meent: "Toevallig vroeg net iemand aan mij hoe ik het vind en hoe ik er zelf naar kijk dat ik André heb geholpen om naar een afkickkliniek te gaan. Mijn antwoord is dat ik het een normale zaak vind, want André was destijds mijn liefde, mijn vriendje, en dan doe je dat voor elkaar."
Sarah ontkent de geruchten in de showbiz media en juice kanalen dat zij zelf zou gebruiken: "Het is jammer dat het dan soms weer zo lelijk wordt opgepakt, dat ik ook aan de drank en drugs zat en nog steeds. Jullie hebben echt geen idee, denk ik dan."

Haalt uit naar Monique

En dan gaat het over Monique, die volgens iedereen zo goed zorgt voor André. Daar heeft Sarah een andere mening over: "André’s vriendin wordt dan de hemel in geprezen, wat prima is, maar mensen moeten niet vergeten dat het haar zeven jaar niet gelukt is om hem naar een afkickkliniek te krijgen en mij lukte het wel. Dus welke intentie is dan puur?" "Ik zeg overigens niet dat zij dat niet is, helemaal niet, want ze zijn toch weer bij elkaar en het zal helemaal goed zijn voor wat zij denken wat goed is."
Via Party, DenD, Mediacourant SBS