thijs

Thijs Römer probeert ongezien te vluchten, zorgt voor chaos (video)

Algemeenmei 11 2023, 8:31
Thijs Römer stond gister voor de rechter vanwege het aanzetten tot ontuchtelijk handelen van minderjarige meisjes. De zedenzaak werd door vrijwel alle nieuwsmedia in het land nauw gevolgd. Na afloop van de rechtszaak snelde hij het gebouw uit en het terrein af. Duidelijk is dat hij probeert ongezien weg te komen. In plaats daarvan creëert hij enkel chaos op de weg en daar omheen.

Thijs Römer probeert te vluchten

Als de acteur weg probeert te komen, staat er al snel een groep verslaggevers om hem heen. Fotografen rennen met hem mee. Ook een meerdere filmploegen volgen hem. Als hij over probeert te steken, zien een fietser en scootmobiel elkaar bijna over het hoofd.
Nena, een van de slachtoffers van Thijs Römer, stond naar het gehele tafereel te kijken van een afstandje. Zij was de enige van de drie slachtoffers die zelf en in openbaarheid sprak gedurende de zitting. Het slachtoffer vertelde over de emotionele schade die ze opliep door het misbruik. Zo vertelde hij dat ze seksuele handelingen moest doen, dat moest filmen en naar hem moest sturen. Wanneer ze dit niet deed of liet merken het niet te willen doen, onthield hij haar van zijn aandacht. Nena was destijds 15 jaar oud.

Thijs Römer's slachtoffers

De andere twee slachtoffers maakten soortgelijke situaties met hem mee. Een van de jonge vrouwen sprak achter gesloten deuren over wat er is gebeurd. Een ander liet een brief voorlezen door hun advocaat.
De strafeis voor Thijs Römer is volgens juicepagina's Juicechannel en Yvonne Coldeweijer erg laag. Bovendien zou een symbolische dag celstraf zijn geëist om een wet te omzeilen die juist zou moeten garanderen dat er op bepaalde strafbaarheden een gevangenisstraf staat.

Bekijk hier de beelden:

screenshot 26 7 2023 10 12 11
screenshot 26 7 2023 10 14 36
screenshot 26 7 2023 10 14 45
screenshot 26 7 2023 10 14 56
Bron: Instagram