lil kleine interview

Voormalige Lil Kleine bodyguard opgepakt! Verdacht van contact met ‘Bolle Jos’

Algemeenjul 11 2023, 11:21
Heftig nieuws voor Lil Kleine, en zijn voormalige lijfwacht. Deze is namelijk opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel en contact met de beruchte en gezochte drugsbaas 'Bolle Jos', zo melden Het Parool, Telegraaf en AD.

Lil Kleine bodyguard opgepakt

Het gaat dus om Vivian L, die lijfwacht blijkt te zijn van verschillende bekende en minder bekende personen, waaronder dus een tijdje lang van Lil Kleine. AD meldt dat hij dinsdag is opgepakt in Eindhoven. "Justitie ziet hem als contact van de voortvluchtige drugsbaron Bolle Jos en verdenkt hem ook van drugshandel en witwassen."

Biergooiers aangepakt

De lijfwacht was heel vaak te zien in video's en foto's op de social media van Lil Kleine en natuurlijk zijn shows. Hij was het die ingreep in de tijd dat Lil Kleine tijdens optredens doelwit was van bierdouches. In 2018 ging hij viraal toen hij van het podium af kwam om een biergooier aan te pakken.

Arrestatie

Dinsdag viel een arrestatieteam zijn woning in Eindhoven binnen en het huis werd doorzocht. Volgens het AD zijn daarbij o.a. vier cryptotelefoons in beslag genomen. Evenals drie dure horloges. De opsporingsdiensten melden aan het AD dat ze de lijfwacht op het spoor kwamen door gekraakte berichten uit gehackte Sky ECC servers.

Bekijk hier de viral en meer video's

Via AD, Telegraaf, RTL Boulevard