screenshot 10 6 2023 13 14 31

Waarom werd rapper Boechi uit Tilburg vermoord? Vrouw doet haar verhaal

Algemeenmei 10 2023, 11:20
Het nieuws shockte de rap scenes in Nederland en Curaçao en zorgde voor verbijstering: rapper Boechi uit Tilburg werd vorig jaar december doodgeschoten op Curaçao. Zijn vrouw Niandy heeft nu haar verhaal gedaan op TV en heeft nog veel vragen.

Rapper Boechi uit Tilburg

Niandy over het fatale incident: "Ik weet echt niet waarom hij is vermoord. Niemand had dit verwacht, hij had nooit ruzie. Ging het om een ketting, jaloezie of had hij toch een duistere kant? Ik weet het niet. En dan blijkt de schutter ook nog familie te zijn.” "Niemand vertelde me wat er nou was gebeurd."

Vrouw doet haar verhaal

Niandy onthult bij Omroep Brabant verder o.a. dat haar man niet was verzekerd: ze draaide alleen op voor alle kosten, die inmiddels in de tienduizenden euro’s waren gelopen. Niandy vertelt: “Het is nu een half jaar na de moord op Boechi. Ik ben inmiddels bevallen en ik kan er ook al veel beter over praten."

Schietpartij Curaçao

Boechi was op Curaçao voor optredens op 9 december. Hij werd bij een kraampje door iemand uit een auto onder vuur genomen en overleed ter plekke. De schutter en de chauffeur zijn opgepakt.
De herdenkingsdienst voor Boechi liep ook uit de hand Niandy moest alles betalen: "De kosten voor schoonmaak en verkeersregelaars kwam er daardoor nog eens bij. En ik had al heel veel kosten gemaakt voor de herdenking voor de fans en de begrafenis.” "Ik moet nu op elk dubbeltje letten."

Bekijk hier het volledige verhaal:

Ander heftig nieuws uit Tilburg vorig jaar:

Bron: Omroep Brabant, HvNL