dave roelvink vriendin 2

Yvonne Coldeweijer heeft juice verhaal over Dave Roelvink! "Er gaat iets rond.."

Algemeenapr 17 2023, 15:40
De volgende BN'er waar roddelkoningin Yvonne Coldeweijer juice over heeft blijkt niemand minder dan Dave Roelvink. Hoewel Dave gelukkig is met vriendin Jazzlyn en een zoontje heeft genaamd Dean is er juice over hem verspreidt.

Juice Dave Roelvink & vriendin Jazzlyn?

Yvonne komt met de onthulling nadat ze een vraag kreeg over Dave, die voor zover bekend zijn wilde levensstijl achter zich heeft gelaten en zijn vriendin Jazzlyn trouw is. Maar: ,,Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Wat denk je zelf” aldus Yvonne. ,,Er gaan helaas echt dingen over hem rond.”

Yvonne Coldeweijer

Yvonne is bezig met een onderzoek naar het verhaal dat rondgaat voor ze het naar buiten wil brengen ,,Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen.” Wat er dus precies aan de hand is, is nog niet bekend.
Dave vocht jaren geleden een tijdje tegen een drank- en drugsverslaving tot twee jaar geleden waarna hij succesvol in een kliniek afkickte. In 2018 werd hij nog veroordeeld voor drinken achter het stuur. Hij werd echter vrijgesproken van diefstal en het verspreiden van een pikant filmpje.
Dave is vandaag onder vuur komen te staan voor een foto. Dit omdat te zien is hoe hij een vitamine-infuus heeft laten inbrengen.

Bekijk hier de beelden:

vignet yvonnedave
screenshot 17 07 2023 21 46 08
Via IG, DenD