Skip to main content

Het is al een lange tijd stil rondom Ali B. Zo nu en dan wordt Ali B wel gespot in Dubai. Sinds hij is vervolgd in de Voice zaak is hij niet meer in de media verschenen en zou het niet goed gaan tussen Ali en zijn vrouw Breghje. Nu melden bronnen van een juice kanaal het koppel gespot te hebben maar dat ze elkaar zouden ontwijken.

Ali B en Breghje met de kinderen naar Marrakesh

Op het kanaal van Juicechannel deelt een volger dat hij Ali samen met Breghje is tegengekomen in het vliegtuig naar Marrakesh. “All B zat laatst bij ons in het vliegtuig naar Marrakesh, samen met zijn drie zoons, zijn vrouw en een vriend van zijn zoon. Het viel me wel op dat hij en zijn vrouw de hele tijd ver uit elkaar gingen staan. Zowel bij het inchecken als bij het boarden. Vreemd. Alsof ze nier samen gezien wilde worden“.

Ali B en Breghje zouden niet meer samen zijn

Volgens de bronnen van Juice channel zouden Ali en Breghje niet meer samen zijn. Ze wonen ook apart, wel bij elkaar in de buurt voor de kinderen. Ze gaan alleen wel nog samen op vakantie, ook voor de kinderen“.

Gescheiden?

Onlangs deelde de story een verhaal over Ali B en Breghje. Ze beweren dat Ali B gescheiden zou leven van zijn vrouw. De grote vraag is toch of de beschuldigingen over seksueel wangedrag de reden is. “De maat zou echt vol zijn voor Breghje.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD. Juice channel