Skip to main content

André Hazes is wederom op beeld gezet terwijl hij een bekend verslavend middeltje nuttigt. Het gebeurde backstage bij De Amsterdamse Zomer. De beelden zorgen voor verbazing en vragen bij volgers.

André Hazes verslavend middel

Yvonne en fans vragen zich dan ook af: waarom zou André willen laten zien dat hij snus, de verslavende poeder met een smaakje en nicotine, gebruikt. Dit terwijl hij juist terug keert van een lastige periode en veel verslavingen heeft overwonnen, op één middeltje na dus.

Snus

De video werd gemaakt door vriendin Monique Westenberg, en hoewel het niet om een verboden verdovend middel gaat zijn mensen wel verbaasd: ,,André is nog steeds verslaafd aan snus? Waarom zou je dit specifiek filmen en posten? Snuf werkt zeer verslavend.”

Coldeweijer en haar volgers gaan los over de negatieve gevolgen van het gebruik van snus, dat 10 keer sterker zou zijn dan 1 sigaret. Het zou ook het tandvlees flink aantasten.

Hieronder de beelden en reacties

André kwam vorige week ook om een andere reden in het nieuws: de show bij De Amsterdamse Zomer. Zijn optreden werd namelijk afgekapt, wat voor boze fans zorgde:. ,,Wat was dit voor waardeloos einde? Laat die Hazes dan in ieder geval zijn nummer afmaken” Organisator Bas Smit zei: ,,De show liep uit en we willen vanavond weer een show, dus het einde was abrupt. Dat lag niet aan Dré”

Via IG, Yvonne DenD, Kijk