Skip to main content

Anna Nooshin is nooit vies van zichzelf even goed in beeld brengen. Afgelopen week liet ze aan de wereld weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Op Instagram deelt ze foto’s van haar vakantie en natuurlijk wat pikante kiekjes van haar nieuwe lijf. Hierop is goed te zien dat ze aan een nieuw avontuur begint.

Anna Nooshin laat haar nieuwe lichaam zien

Anna Nooshin laat de rondingen van haar nieuwe lichaam zien. Zoals we van haar gewend zijn, zal ze ons ook op dit avontuur aan de hand meenemen. Ze zit nog superstrak in haar vel en de fanatiekeling kennende zal ze waarschijnlijk erg fit blijven de komende tijd.

Anna Nooshin zwanger

De Iraans-Nederlandse heeft lang haar best gedaan de zwangerschap en haar relatie te verbergen. Op een gegeven moment kun je er (letterlijk) niet meer omheen. Dat punt heeft ze nu wel bereikt. Aan het begin van de maand bevestigde ze in het interview met Robbert Rodenburg dat ze inderdaad samen is met Thijs Boermans.

Vlak hierna liet ze weten zwanger te zijn van haar eerste kindje. Tijdens haar komst bij Open Casa heeft ze haar zwangerschap goed kunnen verbergen, maar inmiddels is het zover dat ze het naar de buitenwereld heeft gebracht. Zelf zegt ze ‘heel blij’ te zijn met de zwangerschap en haar relatie met Thijs Boermans

Bekijk hier de video

anna nooshin
anna nooshin

Bron: Instagram