Anouk en Lil Kleine ‘ruzie’ bij The Voice of Holland – De Beelden!

Vanavond was het moment waar Nederland het al die weken over had. De Anouk en Lil Kleine ruzie bij The Voice of Holland. Het bleef on stage bij wat gebekvecht. Mensen menen dat er veel is uitgeknipt op TV. Naar verluidt escaleerde de ruzie vooral achter de schermen.

De aanleiding van de Anouk en Lil Kleine ruzie was een rap-battle van een aantal deelnemers, waarin de rapper een aantal keren flink werd gedisst. Vooral Dalo had een harde line over drank & drugs voor Lil Kleine. Anouk vond het raar dat Lil Kleine niet gebruik maakte van zijn ‘steal’. Daarmee kon hij deelnemers Dalo of Nigel in zijn team krijgen. Kleine gaf uiteindelijk echter aan de battle heel slecht gevonden te hebben.

Dit is wat er vervolgens gebeurde:

Anouk gaat los met “Het verbaast mij wel, dat jij niets zegt. Want zij zijn júist hier omdat jíj hier zit en omdat hij (wijzend naar Ali) hier zit. Niet omdat deze ouwe taart hier zit (wijzend naar zichzelf)”.

Lil Kleine antwoord: “Als je mijn mening wil, zal ik je precies zeggen dat het echt heel slecht was.’’

Anouk: “Ik ben juist heel benieuwd naar wat je ervan vindt, en wat dan precies slecht is. Je zit toch om een mening te geven hier, of niet?’’

Lil’ Kleine: “Als ik mijn mening hier ga geven, voor deze kinderen, is het niet heel fijn, is het niet lief, niet aardig.’’

Anouk reageerde als laatst: “Ik heb ook vaak een mening die niet prettig is, maar dat maakt toch niet uit?’’

“Dat doe ik liever niet’’

Backstage zou de ruzie verder zijn gegaan.. Check de on stage beelden van de Anouk en Lil Kleine ruzie hier:

Op Twitter waren er veel reacties te vinden, waarbij de meesten wel begrip hebben voor de mening van Anouk.

Check hier een aantal van de reacties:

Anouk en Lil Kleine ruzie