Skip to main content

The Bachelorette, het datingprogramma waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar een nieuwe liefde, eindigde afgelopen week met een bizarre ontknoping. Veel van de deelnemende mannen voelen zich voor de gek gehouden en halen uit naar Gaby, zo ook Jordy.

Zoals inmiddels bekend won Joey het programma en keerde terug uit Zuid-Afrika als de ‘nieuwe vriend’ van Gaby. Bij terugkomst was het echter vrijwel gelijk klaar tussen het kersverse liefdeskoppel. Tijdens de laatste reünie-uitzending vertelde Gaby dat ze toch spijt had dat ze niet voor Jordy had gekozen en ze hem een nieuwe kans wilde geven.

Het leek er dus op dat Jordy weer met Gaby zou gaan daten, maar op dezelfde dag van de laatste uitzending werd bekend dat de blondine inmiddels een nieuwe vriend zou hebben, oud-autocoureur Bas Schothorst.

In een post op Instagram steekt Jordy nu dan ook twee dikke middelvingers op naar Gaby. Bij de foto schrijft hij: “Blijf jezelf trouw. De mazzel!” Onder meer The Bachelorette-winnaar Jordy kan de post wel waarderen. “Hahahhaha held”, schrijft hij in de reacties.

Check de post waarin Bachelorette-Jordy disst hier:

Bachelorette Jordy
Bachelorette Jordy

Bron & beeld: Shownieuws, Love & Reality, Instagram Jordy

Lees ook:

Leave a Reply