Niek nu ook woest op Gaby: ‘Ik had weg moeten lopen bij reünie’

Videoland

Gaby Blaaser heeft niet bepaald een lekkere indruk achter gelaten bij de mannen uit The Bachelorette. Nadat winnaar Joey gisteren helemaal leegliep over de blondine, heeft ook Niek nu een paar flinke over Gaby gedaan.

Niek snapt er niks van

Tijdens de reünie-uitzending zat Niek er eigenlijk een beetje voor jan-lul bij. Toen Gaby de kamer betrad lag de focus namelijk eerst vooral op haar en Joey, waarna Gaby aangaf eigenlijk nog wel op de date te willen met een ander kandidaat. Tot Nieks verbazing had ze het hierbij echter niet over hem, maar bleek Jordy weer in beeld te komen. “WTF”, dacht Niek.

Niek als vijfde wiel

In een interview met FunX vertelt de autohandelaar dat hij ‘not amused’ was. “Het had zeker respectvoller gekund. Ik had zeker op een ander einde gehoopt. Ik vond de laatste aflevering zo respectloos. Ik zat er als vijfde wiel aan de wagen, dat ze Jordy zelfs nog terugbrachten. Dan denk ik, had hem in Afrika gelaten, dan had ik lekker naar huis gekund.”

Weglopen

Niek vindt achteraf gezien dat hij gewoon had weg moeten lopen. “Waar ik echt spijt van heb is dat ik bleef zitten. Ik had gewoon op moeten staan en weg moeten lopen. Lekker Jordy laten zitten en de eer aan mijzelf moeten houden. Wat een poppenkast, daar wil ik niet aan meewerken.”

Breuk met Joey

Ook snapt hij Gaby’s redenatie niet over haar breuk met Joey. “Als je logisch nadenkt snap je dat toch ook al wel in Afrika? Ik snap er niks van?!”