Skip to main content

Er gingen al eerder geruchten dat Jade Anna met een bekende voetballer, een Ajax speler, aan het daten zou zijn en nu lijkt dat te zijn bevestigd. De super populaire influencer en ex van Youtube ster Gio is namelijk gezien op Schiphol met de voetballer.

Jade Anna en bekende Ajax voetballer

Een spion van juice kanaal juice channel zag de twee lopen en maakte er een kiekje van. Het kanaal publiceerde de beelden en meldt erbij: “Jade Anna is vannacht gespot op Schiphol samen met voetballer Kenneth Taylor! Er gaan al langer geruchten dat de twee aan het daten zijn. En ook samen naar Antwerpen zijn geweest. Jade was de afgelopen dagen in Manchester. Of Kenneth daar ook bij was weten we niet zeker, maar daar gaan we nu wel van uit.”

Gespot op Schiphol

Onlangs ging er een gerucht rond dat Jade Anna aan het daten zou zijn met een andere voetbal-gerelateerde jonge man. Ze werd in het stadion van AZ bij een voetbalwedstrijd gespot met Bryan Koster, de zoon van de commercieel directeur van AZ. Een bericht onder de post “Gio Latooy heeft op YouTube bekendgemaakt hoeveel euro hij verdiende aan zijn break-upvlog met Jade Anna” werd ook geliked door Bryan. Een date tussen de twee werd echter nooit officieel bevestigd.

Hieronder de beelden: