Bizzey verwijdert #Ikdoenietmeermee maar blijft kritisch op corona-beleid!

Bizzey heeft zijn video en de hashtag #ikdoenietmeermee verwijderd van Instagram. Toch geeft de rapper aan nog wel achter zijn boodschap te staan én kritisch te blijven op het corona-beleid van de Nederlandse overheid.

De rapper stond vooraan toen #ikdoenietmeermee van start ging, maar lijkt zich nu terug te trekken. Op Instagram verwijderde hij niet alleen de hashtag, ook zijn video verdween van social media. Toch staat hij nog achter de boodschap, zo laat hij weten op Twitter.

Hashtag verduisterde de message

‘De hashtag verduisterde de message. Daarom haalde ik de hashtag weg. Niet de boodschap en vragen waar ik nog altijd voor sta’, schrijft Bizzey. Maar daar blijft het niet bij. Even later plaatste hij het volgende: ‘Oh en ik beweeg en spreek vanuit mijzelf. Heb verder niks te maken met willen engel. Verder wens ik jullie allemaal gezondheid en geluk toe.’ Waarschijnlijk verwijst de rapper naar actievoerder Willem Engel, die het brein blijkt te zijn achter #ikdoenietmeermee.

Mensen vinden Bizzey laf

Sommige mensen vinden het laf dat Bizzey zich terugtrekt. ‘Famke took the fall voor een boodschap van o.a. jou. Famke is ook de enige die erkend dat de uitspraken en hashtag niet goed doordacht zijn. O.a. jij trekt je stilletjes terug door je post weg te halen en verder geen uitleg te geven’, reageert iemand op Twitter. Een ander schrijft: ‘Je bent een laffe hond. Je wist precies hoe het zou gaan met FL bij Jinek, maar was te druk met fake Supreme verkopen.’

Bekijk de berichten van Bizzey hieronder:

Bron: RTLNieuws, Twitter

Lees ook: