BOA in Amsterdam wordt geconfronteerd door burger “Je bent niemand, een burger!”

Er is een video opgedoken van een confrontatie tussen een burger en een BOA in Amsterdam. De man zou bezig zijn met zijn winkel af te sluiten, want deze moest om 20.00 uur dicht zijn. Maar het was 20.01 uur en de BOA bestrafte de man.

De BOA vraagt om legitimatie om de boete te geven. Maar dat weigert de winkeleigenaar te laten zien voordat de ambtenaar zelf ook zijn legitimatie laat zien. Dat weigert de man en een discussie barst los.

Dit schrijft de woedende winkeleigenaar erbij: “Wat gebeurd er toch in dit land. Gisteren overkwam mij dit. Om 20:00 sluit ik. Okee ik trek me jas aan pak me tas en dit gebeurd stipt om 20:00. Dus terwijl ik me jas aan doe en me spullen pak en alles na check of alles uit staat omdat we een week niet openen. Komt deze handhaving binnen. 20:01.

Kijk is wat er gebeurd. Totaal zinloos. Geen respect. Geen rechten. Geen normaal taalgebruik. De uitspraken die hij doet zijn zeer intimiderend alleen niet bij mij. Weigeren te legitimeren. “Je bent niemand. Je bent een burger” leuke uitspraak ben benieuwd wie hij is geen burger?? Of omdat die handhaving is heeft hij andere wetten? Waar is die grappehaus mee bezig allemaal. Wat is dit voor belachelijke actie om iemand om 20:01 lastig te vallen omdat die niet om 20:00 dicht is. Ik sluit 20:00 en daarna check il alles en loop de deur uit. Sporen niet. Laten we ze beroemd maken. Nederland 2020. Corona laat iedereen doordraaien.”

Ben je het eens met de BOA? Kijk hieronder en oordeel zelf: