Skip to main content

Rapper Boef veranderde van een “treitervlogger” in een van Nederlands grootste artiesten. Hij verbrak meerdere streaming records en haalt nog steeds regelmatig de krantenkoppen. Gister kondigde hij het grootste concert van zijn leven aan.

Luxeprobleem

De rapper bracht onlangs zijn nieuwe album Luxeprobleem uit. Voor de lancering van het album nodigde hij vrienden, collega-artiesten en fans bij hem thuis uit. De media pikte op dat iedereen plastic zakjes om hun schoenen heen droeg.

Een presentator van Shownieuws deed een aantal uitspraken die niet in goede aarde vielen bij Boef. Hij liet weten nooit meer samen te werken met het programma.

Boef en Lil Kleine

Bij Humberto Tan aan tafel nam hij het op voor zijn vriend en collega rapper Lil Kleine. De twee maakten samen een de eerste single van de nieuwe plaat van Boef. Het verbrak het record voor het meest gestremde nummer binnen 24 uur.

Over het concert vertelt de rapper nog niet veel. Behalve dat hij belooft dat het legendarisch wordt met nummers van 2015 tot en met nu. Wel kun je je al pre-registreren voor tickets.

Bekijk de beelden hieronder:

boef
boef
boef
boef

Bron: Instagram

Leave a Reply