Boef koopt opnieuw een huis! Samen met ondernemer Vasco Rouw (Beelden)

Boef heeft de smaak te pakken wat betreft huizen kopen en heeft gemeld dat hij opnieuw een huis heeft gekocht. Dit keer lijkt het echter eerder te gaan om een investering, dan een nieuwe woonruimte voor hemzelf.

Boef koopt opnieuw een huis

Boef heeft het huis namelijk gekocht met Vasco Rouw van The Millonaires Club. We zien in de beelden die Boef deelde hoe Boef met de club aan tafel zit en samen met Vasco de papieren tekent. Van het huis zelf zijn nog geen beelden.

Daarmee lijkt Boef grote stappen te maken in zijn ontwikkeling als ondernemer. Zou hij inderdaad de eerste hiphop miljardair van Nederland kunnen worden, zoals hij onlangs zei in Quote? Hij lijkt goed op weg..

Bekijk de beelden en een reactie van de Miljonairs Club hieronder:

Vasco meldt over de steeds bekender wordende club: “We krijgen vragen over waarom het The Millionaires Club heet en of het alleen voor miljonairs is. The Millionaires Club is voor iedereen die wil groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen miljonair zou moeten willen worden.”

De kennis die je moet vergaren, het netwerk dat je moet bouwen, de mensen je moet helpen, problemen die je moet oplossen, angsten die je moet overwinnen.
Met andere woorden; je moet de beste versie van jezelf worden. Dat is het belangrijkste van alles. Hoe meer jij wordt, hoe meer je te geven hebt in het leven ❤️!

Boef z’n huidige huis:

Bron: Instagram