Skip to main content

Hoewel Rose Bertram en Gregory van der Wiel al een hele tijd geleden bekend maakten uit elkaar te zijn, werden ze steeds vaker weer samen gespot. De showbiz media ging er vanuit dat ze weer een koppel zijn. Nu zijn ze opnieuw in de juice kanalen te vinden met een story dat ze opnieuw uit elkaar zijn, na een wilde nacht.

Juice kanaal juicechannel merkte op dat Rose en Gregory elkaar ontvolgd hebben op Instagram. “De laatste tijd werden de twee weer veelvoudig samen gespot en leek het er op dat ze weer gelukkig waren met elkaar. Ondanks dat bleef het profiel van Gregory op de dating app Raya actief. Zoals nu ook. Gisteren zijn meerdere volgers hem daar tegen gekomen.” aldus het kanaal.

Nu gaat het verhaal rond dat Rose en Jaimie Vaes flink gefeest hebben, dat is te zien aan beelden die de dames online gooiden. Volgens het kanaal zou dit te maken kunnen hebben met de breuk: “Afgelopen weekend is Rose met Jaimie geweest. We weten allemaal hoe zo’n avond kan lopen. Misschien was Gregory daar wel niet zo blij mee? Het zou ons in ieder geval niets verbazen..”

Bekijk hier de beelden