Skip to main content

Bridget Maasland is uitgescholden door een volger op Instagram en ze heeft een n**ktfoto gedeeld. Ze deelt een screen uit haar dm’s waarin een volger niet erg te spreken is over Bridget. Het gaat om het afvalproces dat Bridget als een rollercoaster heeft ervaren en daar heeft de volger kritiek op. Bridget plaatst de naaktfoto om te laten zien in wat voor fitte shape ze is.

Bridget Maasland uitgescholden

Bridget Maasland deelt op haar Instagram-story het bericht dat een volger naar heeft gestuurd. Bridget is op het moment bezig om af te vallen en deelt haar rollercoaster met haar volgers en daar is een volger niet van gediend. “Wat ben jij een aansteller met je rollercoaster!!! Kun je niet gewoon achtbaan zeggen? Janet Snijder staat erin de story”. Daar reageert Bridget als volgt op: “Kun jij je niet gewoon om belangrijkere zaken druk maken?!”. Vervolgens stuurt de volger “K*twijf” en blokkeert Bridget de volger en schrijft ze als laatste “Schaamteloos” erbij. De vrouw heeft waarschijnlijk niet gedacht dat Bridget dit bericht zou delen met al haar volgers.

Bridget Maasland n**ktfoto

Bridget deelt het resultaat van haar hele proces met al haar volgers. Ze kent geen schaamte en plaatst een n**ktfoto waarop te zien is dat ze in goede shape is. Haar gezicht is wel bedekt maar aar achterwerk en platte buik zijn wel duidelijk te zien. Bridget schrijft bij het bericht: “Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen”. Ze probeert samen met haar zoon in shape te komen, Bridget deelt haar trots voor haar zoontje Mees ook: “Wat een discipline en doorzettingsvermogen heeft Mees laten zien. Voor school naar de sportschool geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Megatrots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI