Skip to main content

De broer van Andre Hazes Sr., die overleed in 2004, brengt nu een lied uit ter ere van zijn jongere broertje. Zo noemt hij het lied ook “Mijn broertje…” Joop Hazes haalt hierin keihard uit naar Rachel, de weduwe die achterbleef en sindsdien niet uit het nieuws is weg te slaan.

Broer André Hazes

De relatie tussen André senior en zijn oudere broer was vrij ingewikkeld. Joop trouwde namelijk de vrouw uit Andrés eerste huwelijk. Iets dat de zanger zijn oudere broer nooit helemaal heeft vergeven.

“In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende… Maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.”, zingt Joop met echte smartlap snik. Later nog: “Hij werd leeg getrokken… Daar zat zij niet mee”, om nog een keer te benadrukken dat Rachel enkel en alleen op geld belust is.

Lied Rachel

Shownieuws vroeg de broer van André waarom hij nu dit nummer opnam en uitbracht. Daarvoor had hij namelijk nooit gezongen.

“Als je eerlijk bent is hij bijna alles kwijt geraakt, omdat hij beroemd werd. Hij is zijn normale leven kwijtgeraakt, hij is zijn kinderen kwijtgeraakt, want het klopte niet meer.”, zegt hij daarover.

“Hoe hij behandeld is, daar kon ik ook niet erg goed tegen. Zodoende dacht ik van: ik ga toch eens even laten zien dat ik veel van hem gehouden heb”, aldus Joop Hazes.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Shownieuws