Skip to main content

In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak gaat het er heftig aan toe. De buurvrouw beweert zelfs dat haar buurman het bed met haar wilde delen, terwijl hij getrouwd is. Daarnaast is de buurvrouw kritisch over hoe haar buren hun kinderen opvoeden.

Ruzie bij Mr. Frank Visser

In eerste instantie gaat de burenruzie over een schutting die is vernield. Buurvrouw Zelda is klaar met het geluid van de schutting: “Geboor, gezaag, van alles.” Waarop de buren zeggen dat ze niet zo moet liegen. Selda is woest en roept: “Zit niet elke keer schijnheilig nee te zeggen, ik zit daar te zitten en dan zit je tegen het hek te schudden”. Daarop is de buurman helder: “F****ng b******t Selda!”.

Ze is voornamelijk boos omdat ze alles ontkennen wat volgens Selda waar is en daar kan ze niet meer tegen. Het wordt nog heftiger als de kinderen erbij worden betrokken. Selda: “Hoe vaak heb ik jouw kinderen van de straat geplukt!?”. Dat is volgens de buren niet waar en de grootste onzin. De andere buurvrouw Anne-Gerda wordt emotioneel door de heftige beschuldigingen van haar buurvrouw en houdt het niet meer.

Buurman wilde het doen met buurvrouw

Totdat Selda nog een bom laat ontploffen over haar buurman: “Hij is bij mij naar binnengekomen en wilde het bed met mij delen. Ik heb hem toen afgewezen”. Volgens Anne-Gerda is daar niks van waar en is haar man trouw naar haar. Totdat Selda vertelt dat ze “een dame van lichte zeden moest weghalen bij de schuur”. Daarmee doelt ze erop dat haar man vaker dingen buiten de deur doet. Onderaan dit artikel kan je het fragment uit deze heftige aflevering bekijken.

Bekijk hier het fragment

Bron: Instagram, SBS6