Skip to main content

Het bekende Club Vie Rotterdam heeft bekend gemaakt te gaat sluiten. Ze hebben zelf een reactie gegeven op dit nieuws.

De club was een paar jaar geleden even tijdelijk dicht nadat er in de buurt meerdere ernstige zedendelicten waren gepleegd. De rechter bepaalde toen dat die beslissing onterecht was en Club Vie weer open mocht.

Bezoekers reageren teleurgesteld op het nieuws. O.a. “Erg jammer, maar een dapper besluit,” “Super jammer! Bedankt voor alle topfeestjes!”

Hieronder het bericht en enkele reacties:

Na jarenlang 1 van de meest toonaangevende clubs van Nederland te zijn geweest hebben wij de beslissing genomen om de deuren van Club Vie op 1 oktober 2019 definitief te sluiten.

We hebben er lang en goed over nagedacht en wij denken dat de periode die wij als club gehad hebben heel mooi en bijzonder lang is geweest. Na 13 jaar en 2 weken komt er helaas een einde aan!

Vriendschappen zijn er ontstaan, liefdes opgebloeid en we hebben superveel mensen blij gemaakt in de afgelopen 13 jaar! Daar zijn we super trots op en dat kan niemand meer van ons afnemen. We koesteren de mooie momenten die we met jullie gehad hebben , enorm bedankt daarvoor.

We hebben de komende 3 weken nog een paar mooie feesten staan, mocht je afscheid willen nemen of nog 1 keer dat “old school” gevoel willen ervaren.

Donderdag 12 september – Moon Festival Party
Vrijdag 13 september – THE FINAL ASIAN VIE
Zaterdag 14 september – Club Vie: 13 years anniversary
Vrijdag 20 september – BIOTA – Biekmanthing Birthday Bash
Zaterdag 21 september – JIMMY. is JARIG. (kick-off Season 3) ✰ Club Vie Rotterdam
Donderdag 26 september – PRIVATE EVENT
Vrijdag 27 september – Baila Dembow – Latin Fiesta | Club Vie
Zaterdag 28 september – Vibes Don’t Lie – Presly Delgado bday bash
Maandag 30 september – Belvedere Monday

Bedankt voor alles ❤

Leave a Reply