Skip to main content

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch 2023 is weer van start gegaan. Dit keer zijn de opnames op het Spaanse eiland Gran Canaria. Dit zijn de deelnemers van dit seizoen.

Deelnemers EOTB 2023

Een nieuw seizoen van Ex On The Beach vol met spanning en drama waarin nieuwe exen kunnen worden verwacht. Vanaf zondag 14 mei is die te zien op tv om 22:00 uur. Op Videoland is die te zien vanaf 16 mei. Het is bekend dat lust een grote rol speelt, maar er zijn ook deelnemers die nog hoop hebben om liefde te vinden.

EOTB

Spaanse eiland

Dit keer zijn de opnames op Gran Canaria omdat het op dat moment het warmst is in Europa. Er zijn acht vrijgezellen die voor een complete verassing komen te staan en voor spanning gaan zorgen. Er zullen dagelijks nieuwe exen verschijnen die de deelnemers gaan confronteren.

Juice

Als we de juicekanalen moeten geloven, ging het er al heftig aan toe.


“Laatst deelden we al dat er dit seizoen weer een incident plaatsvind waarin plas wordt gebruikt. Nu de deelnemers officieel bekend zijn gemaakt kunnen we ook namen noemen. Ellen, een original, gooit namelijk een beker pis over Cynthia heen die als extra komt in de villa. Cynthia heeft namelijk een opmerking gemaakt en toen is de bom gebarsten.”, schrijft het kanaal in hun stories.

Bekijk de deelnemers hier:

Bron: Kijk.nl, MTV NL