Skip to main content

Demi de Boer beter bekend als de dochter van oud voetballer Ronald de Boer heeft samen met Ronnie Flex haar dochtertje Rémi Ayoki gekregen. Ze zijn niet meer bij elkaar maar wie weet wat er nog kan veranderen. Ze is inmiddels een succesvol influencer en laat in haar nieuwe vlog een onthullende outfit zien.

Demi in onthullende outfit “Ik zie eruit als worst in aluminiumfolie”

Demi de Boer zet zich in voor meerdere goede doelen. Ondere andere voor Make-A-Wish als wensbegeleider en Prinses Sterre. In een vlog past ze allerlei verschillende outfits maar 1 outfit blijft toch wel erg hangen bij iedereen. Ze doet een jurk van aluminumfolie aan en ze moet er zelf ook een beetje om lachen en zegt het volgende: “Ik zie eruit als worst in aluminiumfolie”.

Demi de Boer sluit verzoening met Ronnie Flex niet uit

Onlangs kwam naar buiten dat Demi en Ronnie Flex geen definitief punt achter hun liefde voor elkaar hebben gezet. Demi heeft als kind ervaren hoe het is om ouders te hebben die ‘wel nog samen zijn maar al jaren niet meer gelukkig zijn’. Ze vertelt: “Dat gevoel wens ik Rémi niet toe. Ik beschouw het als mijn verantwoordelijkheid om die cirkel te doorbreken, zodat mijn dochter niet hetzelfde hoeft mee te maken als ik”.

Ronnie heeft nog een dochtertje, Nori uit een andere relatie. Het geluk van Demi haar dochter is het belangrijkste voor haar: “Het moment dat ik echt inzag dat ik niet meer gelukkig was in mijn relatie, wist ik één ding heel zeker: ik wil geen chagrijnige, ontevreden moeder worden voor mijn dochter. En zodra ik niet lekker in mijn vel zit, heeft dat zijn weerslag op haar en dat kan niet de bedoeling zijn.”

Het is niet helemaal over tussen haar en Ronnie Flex: “We houden nog altijd veel van elkaar, maar het is gewoon… complex. We hebben nooit hardop uitgesproken dat we de handdoek volledig in de ring gooien, dus in theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen, maar op dit moment zijn we allebei heel gelukkig met hoe het gaat.”

Bekijk hier de video vanaf minuut 10:16

Bron: Instagram, Demi de Boer