Skip to main content

Mattie Valk deelt vandaag op zijn Instagram dat hij een nieuwe vriendin heeft. Dit is namelijk zijn collega Kiki. Hij krijgt veel felicitaties op zijn bericht. Hij heeft aan Shownieuws een reactie gegeven.

Mattie Valk is dol op zijn nieuwe vriendin Kiki

De nieuwe vriendin van Mattie heet Kiki en ze is 25 jaar. Ze werkt op de redactie van het ochtendprogramma van Qmusic. Hij vertelt dat hij hartstikke verliefd is. Dat is volgens hem al een tijdje: “We hebben het even voor onszelf gehouden, we wilden even uitzoeken hoe het nu zat. Mijn liefdesleven is in potentie een zevendelige podcast. Maar nu kan ik zeggen: ik ben gek op haar, ik ben gek op Kiki. En die is knapper en liever dan de kat van Marieke”.

Kiki bevestigd de relatie met Mattie Valk

De vriendin van Mattie, Kiki bevestigde het nieuws in de ochtendshow. Ze vertelt dat ze samen koken: “Althans van de tien stappen doe ik er acht en Mattie twee”. Ze gaan ook samen ook kerst vieren: “Zo appte Kiki een foto van Mattie die aan het koken was. Kiki bevestigde de liefde en de relatie in de ochtendshow: “We koken samen”.

Ze laat duidelijk merken wie er het meeste kookt: “Althans, van de tien stappen doe ik er acht en Mattie twee. Ik kreeg laatst heel lief van deze 38-jarige man de vraag: hoe moet ik een avocado snijden? Maar het begin is er.” Het nieuwe koppel gaat ook samen kerst vieren. “Ik wil graag dat ze onder de indruk is van mijn kerstboom”, aldus Mattie. Mattie maakte de relatie wereldkundig door op Instagram een foto te plaatsen met daarbij de volgende tekst:”Kiki. Knapper en liever dan de kat”, schrijft hij erbij.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws