Dochter van Prins Constantijn plaatst filmpje en ophef ontstaat! Constantijn reageert (Video)

Als iemand letterlijk een social media prinses is, dan is het Eloise wel. Gravin of niet, de dochter van prins Constantijn knalt net als ieder ander Instagram en TikTok vol met selfies en filmpjes. Maar of haar ouders daar nou zo blij mee zijn…?

Het laatste TikTok-filmpje van Eloise lijkt prins Constantijn in ieder geval niet zo te kunnen waarderen. Sterker nog, hij heeft het dans-filmpje van zijn dochter zelfs verwijderd. Maar niet voordat het filmpje flink werd gedeeld op social media.

Ongemakkelijke beelden

In het dans-filmpje zien we Eloise losgaan op het nummer ‘Better Now’ met daarboven de tekst ‘Show the thing that made you famous’. Aangezien Eloise haar ‘fame’ heeft te danken aan haar ouders, dansen die ook even mee. En dat levert gezellige, maar volgens velen ook wat ongemakkelijke beelden op.

Constantijn reageert

Blijkbaar vond vader Constantijn dat ook, want hij reageerde met: ‘Dochters en social media…zucht.’ Ook op social media kwamen veel reacties op de video. Van commentaar op het koningshuis: ‘De geen-belasting-shuffle’ en ‘Als ik zo bevooroordeeld was deed ik ook ff een dansje’ tot positieve comments als: ‘Hartstikke leuk om te zien geweldig mooi gezin’ en ‘Geweldig toch, niet zo moeilijk om doen’.

Bekijk het filmpje en de reacties hieronder:

Bron: RTL Nieuws, Instagram, Twitter

Lees ook: