Skip to main content

In het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm krijg je als kijker te zien hoe twee families ruilen met een tegengesteld welstandsniveau een week lang van huis en budget. In de meest recente uitzending was de familie Blom die tijdelijk mocht genieten van de welvaart van de familie Heijnen. De dochter uit de rijke familie maakt 18+ content en daar maakt ze het internet gek mee.

Steenrijk, Straatarm familie komt vanwege erotiek aan geld

De familie Heijnen bestaat uit moeder Sharon, vader Ed en 22-jarige dochter Sterre. Sharon is mede-eigenaar van een succesvolle beautysalon. Vader Ed is actief in de erotiekindustrie waar zijn dochter ook geen onbekende is. Zijn dochter Sterre helpt zo nu en dan mee in de beautysalon, maar is ook een influencer en deelt pikante content. Op haar Instagram plaatst ze allerlei pikante foto’s, maar doet ze ook achter een speciale betaalmuur waar het nog pikanter is.

Steenrijk, Straatarm dochter Sterre plaatst 18+ content

De deelname aan het programma zal de content van Sterre een flinke boost gegeven. Op haar Instagram heeft ze inmiddels 74.000 volgers waar veel mannen en vrouwen allerlei pikante comments plaatsen onder haar 18+ foto’s. Een volger schrijft: “Kan je voor mij morgen effe een lekker bakkie maken schoonheid ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹” en iemand anders schrijft: “Prachtige sensuele foto ๐Ÿ”ฅโค๏ธ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜” en “Wauw ongelooflijk mooi en die ogen zijn prachtig โค๏ธโค๏ธโค๏ธ”. Het is duidelijk wat Sterre losmaakt met haar foto’s.

Bekijk hier de beelden

Bron: Veronica Superguide, SBS6, Instagram