Skip to main content

Douwe Bob zou zich hebben misdragen na een woede uitbarsting. Het zou gaan om een incident in een theater in Vlaardingen.

Douwe Bob

Het gebeurde in 2019 en Bob zou de keuken van de foyer van het theater kort en klein hebben geslagen. Dit meldt althans een getuige aan Yvonne Coldeweijer. De bron van Yvonne zegt wat er gebeurd zou zijn: “Hij was gaan eten in de stad voor zijn optreden, waar de alcohol rijkelijk heeft gevloeid. Ook op het podium stonden flessen drank, die tijdens zijn optreden genuttigd werden”.

“Tijdens het optreden vroeg hij aan het publiek welke nummers ze wilden horen. Het publiek gaf nummers door, maar DB was het er helemaal niet mee eens en werd geïrriteerd. En dit ging blijkbaar van kwaad tot erger. Hij speelde zijn nummers, eindigde het optreden vrij abrupt en stormde van het podium. Daarna heeft hij dus de hele artiestenfoyer en keuken van het theater kort en klein geslagen, uit frustratie”

De bron zegt dat Douwe uiteindelijk het hele keukenblok zou hebben verwoest: “Ik ken ook iemand die in zijn band heeft gezeten en die zegt altijd dat hij weinig ‘nee’ heeft gehoord in zijn leven’. Dat is overduidelijk. En in het geval van een verwoeste artiestenfoyer hoeft Douwe maar even met zijn creditcard te zwaaien en is het geregeld. Totdat op een gegeven moment de koek écht op is voor iedereen.”

Bekijk hier hoe de foyer uitziet en het hele verhaal:

Via IG kijk