Skip to main content

Influencer Eloise van Oranje heeft een heftige bekentenis in een video. Ze vertelt dat ze 1,5 jaar geleden is aangerand in een trein, heftig. In de video waarin ze haar verhaal vertelt krijgt ze veel steun van haar volgers.

Eloise van Oranje aangerand

Eloise van Oranje maakt regelmatig gebruik van de trein, maar haar gevoel van veiligheid is niet altijd gewaarborgd geweest tijdens het reizen. Ongeveer anderhalf jaar geleden heeft ze een traumatische ervaring gehad, ze werd namelijk het slachtoffer van aanranding. Eloise vertelt: “Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt”. Ze benadrukt dat ze dit deed met woorden: “Niet fysiek, maar met woorden“.

Eloise vertelt dat het dagelijks gebeurd in de trein. Ze is namelijk heel vaak naar iemand toegestapt om het te laten stoppen: “Letterlijk élke dag. Ik kan echt op meerdere handen tellen hoe vaak ik naar iemand ben toegestapt om te zeggen: ‘Kap hiermee, je maakt iemand oncomfortabel”’, vertelt ze. Ze benadrukt dat er meer actie moet worden ondernomen om iemand aan te spreken die je lastigvalt: “We moeten samen met de meiden sterk staan tegen mensen die ons lastigvallen“.

‘Veel vrouwen slachtoffer’

Op de video’s is er heel veel gereageerd. Haar volgers hebben soortgelijke ervaringen: “Mij is dit 30 jaar geleden overkomen,nu nog nachtmerries er van,goed van jouw💯😘” en iemand ander schrijft: “Echt super dat je dit deelt ik en een vriendinnetje is het laats ook overkomen in de trein ❤️”. Een volger van Eloise adviseert haar om op een vechtsport te gaan: “ik kan het vrouwen sowieso adviseren om op een zelfverdediging sport te gaan. Leer klappen uitdelen voor als t nodig is”.

Bekijk hier de video en meer van Eloise:

Bron: Instagram, TikTok