Skip to main content

Emma Heesters is natuurlijk een van de bekendste zangeressen van Nederland, maar vermaakt haar volgers naast zang ook regelmatig met wat andere content van zichzelf. Dit keer laat ze haar danskills zien in een filmpje. Ze danst namelijk op het controversiële nummer WAP van Cardi B. Er wordt volop gereageerd onder haar dansvideo.

Emma Heesters danst op WAP

In de video die Emma heeft geplaatst danst ze op een remix van het controversiële nummer WAP van Cardi B & Megan Thee Stallion. Het desbetreffende nummer verbrak alle records en werd een wereldwijde hit. Er was ook veel kritiek op het nummer omdat het teveel s**s zou promoten. Ondanks alle commotie was het een groot succes en is nummer een aantal jaar later bij Emma Heesters terechtgekomen. Ze heeft grijze kleding aan en doet niet dezelfde dans als in de WAP-video, maar ze lijkt een TikTok dansje na te doen.

Het is niet duidelijk te zien of ze ook echt de tekst meezingt want dat zijn best veel sensuele woorden. Af en toe zingt ze mee, maar ze lijkt zich bewust te zijn van het nummer. Het is een korte video van 14 seconden die inmiddels 16.3k heeft en 121 reacties

Reacties WAP-video Emma Heesters

Er wordt van alles gereageerd onder de video van Emma. Iemand schrijft: “waarvan dat pak 😍” “toch een knap kind😍” “wat kan die Emma dansen hè”. Veel Tiktokkers willen dansles van Emma: “Geef je ook les Emma? 🤤” “Waarom kan jij alles??” “Leuke pasjes!! 👌🏼👌🏼💪🏼💪🏼❤️❤️”. Iemand vergelijkt Emma zelfs met Britney Spears: “Nederlandse Britney Spears” en iemand anders vraagt zich af of Emma de tekst kan vertalen: “kun je de tekst ook vertalen? Snap er niks van”.

Bekijk hier de beelden

@emmaheesters

Waiting = dansjes 😆🕺🏼

♬ son original – Jaas_blay

Bron: Instagram, Mannenpage