Skip to main content

Een emotionele Gordon laat weer van zich horen in een Instagram story post. Onlangs werd zijn verloving verbroken. Hij komt naar Nederland om zijn wonden te likken. Na een relatie die helaas uiteindelijk maar een paar maanden duurde, zit hij er flink doorheen.

De zanger was veel in het nieuws nadat hij aan de wereld bevestigde dat hij uit elkaar was. De toen zo romantische verloving was maar van korte duur. Zo blij en in de wolken als hij eerst leek, is hij nu echt diep in de put.

Emotionele Gordon

Hij ontmoette zijn ex Gavin in Australië en was meteen smoorverliefd. Kort daarna gingen de beelden van hun romantische verloving viraal in Nederland. Hij was dolgelukkig en deelde bijna dagelijks hoe gek ze op elkaar waren.

Des te groter was het verdriet toen bleek dat zijn laatste bezoek aan Australië super snel voorbij bleek. De geruchten deden als snel de ronde. Het duurde niet lang voordat Gordon bevestigde dat het inderdaad over was. De media waren er supersnel bij.

Diezelfde dag nog gingen er foto’s rond van Gavin en andere exen, die ook een stuk ouder waren dan hij. Dit zal de breuk niet makkelijker hebben gemaakt voor de bn’er. Misschien helpt het wel dat veel mensen medelijden met hem hebben. Onder de post waarin hij bevestigd uit elkaar te zijn, staan ruim 9000 reacties.

Hij vraagt in zijn story post of mensen het hem kunnen gunnen heling te vinden. Hij zegt rust nodig te hebben, maar dat liefde voor jezelf altijd overwint.

Bekijk de beelden hieronder:

gordon

Bron: Instagram

Leave a Reply