AXED Music Round Up met o.a. Zwartwerk, Kringili, Convex Kafka, Victoire X Festus en meer!

Entertainmentokt 16 2016, 15:27
Dagelijks komen er vele toffe video's, tracks, EP's, mixtapes en albums voorbij. Helaas kunnen we niet alles posten wat we zien en binnen krijgen., In de Axed Round-up zetten we daarom dope tracks, tapes en video’s van voornamelijk Nederlandse en Belgische urban artiesten op een rij die ook zeker de aandacht verdienen en die je moet checken. Sta je er als artiest niet tussen, #nospang blijf ons je muziek en video's sturen, wie weet in de volgende Round Up. #AXEDroundup Video: Zwartwerk - Joga Bonito
Mechelse Bouzzy uit de Zwartwerk crew dropt zijn eerste videoclip ‘Joga Bonito’ van zijn onlangs uitgebrachte mixtape. Bouzzy debuteerde onlangs zijn eerste solo mixtape ‘Joga Bonito’. De jonge rapper is daarna zeker niet stil blijven zitten want hij dropt zijn eerste videoclip van de track ‘Joga Bonito’. De clip werd geregisseerd en verzorgd door Toon Persyn en de productie is gedaan door de beatmaker uit Frankrijk: AlexayBeats.
EP: Kringili & Alex Megas - Juice
Kringili & Alex Megas droppen met 'Juice' hun tweede EP in een jaar tijd. Na de video's ‘Cup Omhoog’ en 'Juicet' brengt het duo nu de volledige plaat uit. Check de EP nu op Spotify en alle andere kanalen.
kringili
Video: ThoMassinK 'Stripclub ft. Brakko & Crooks' De Amerikaans-Nederlandse artiest en zakenman ThoMassinK lanceert dropt de eerste video van zijn derde EP: Stripclub.De videoclip is geproduceerd in samenwerking met Filmaholic (bekend van o.a. Kraantje Pappie, Polska en Hardwell) met gastrollen voor Playmate of the Year Asya en Jeremy Deekman.
Victoire X Festus releaste afgelopen week hun eerste track genaamd "Hele Gang" afkomstig van hun aankomende EP. Check de video met rauwe footage van optredens, huisfeesten en afterparties met de daarbij behorende gang".
Video: Kevtendencies - 02 ft Ruwhel
Kevtendencies van Hardheaderz dropt zijn nieuwe clip. Op de track, die afkomstig is van zijn Opus Magnum: God[s] Of The Darkside
mixtape, wordt hij bijgestaan door labelgenoot Ruwhel (WatWatIs) en horen wij een Kevten die het moeilijk vindt op adem te komen in de huidige wereld waarin wij leven. Kevtendencies - Opus Magnum: God[s] Of The Darkside download je hier .
Na een jaar hard werken en goed ontvangen singles dropt Convex Kafka zijn volledige 17 tracks tellende mixtape #Progressie3. Een hele dikke tape met vette featurings van Rocks (THC), DMG, Raheem, Faint, Logisch, Ross Thomson, Little-R & Brandon. De producties zijn verzorgd door o.a Rick van der beats, Tha Cratez, Beatowski & D.O.P. Check de tape hieronder of download hem .
Revo is een rapper uit Groningen die het na meerdere losse tracks en clips tijd vond voor een nieuwe video. Dit keer dropt hij de video ‘ Van De Zolder’ geschoten door Clipfabriek. Het nummer is geproduceerd door Frank Huurman.