1 censored

Dit is de 'nieuwe vriendin' van Yolanthe Cabau (Foto)

Entertainmentmei 07, 14:03
Yolanthe Cabau heeft op haar sociale media een paar foto's geplaatst met een dame. Haar volgers vragen zich af of dit haar vriendin is. De foto's gaan inmiddels het hele internet over.

Yolanthe Cabau vriendin

Op haar Instagram heeft ze een foto geplaatst waar ze hand in hand loopt met een onbekende dame. Op de foto zijn ze samen te zien onder een waterval. Bij de foto's plaatst Yolanthe: "Love You",
De dame in kwestie is Molly Hatchcock en heeft duizend Instagram-volgers.
Er zijn eerder geruchten geweest dat ze zou daten met een dame. Tot op heden heeft Yolanthe hier nooit iets over gezegd, wel toen der tijd dat het haar beste vriendin is. Ze heeft in het verleden wel benoemd dat ze 'open-minded' is en een triootje met Jan Smit en een andere vrouw wilde. Ook zou ze op 18-jarige leeftijd hebben geëxperimenteerd met een vrouw: "Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest."

Yolanthe pikante foto

Onlangs deelde Yolanthe wat pikante foto's in een leren pakje. Ze werd getrakteerd op een surprise lunch en kon het niet laten om wat foto's en video's te plaatsen op haar social media. Haar volgers zijn niets anders dan positief over haar.
Misschien is ze wel één van de meeste begeerde vrijgezellen van Nederland, Yolanthe is ondertussen al een tijdje single, maar hoeft totaal niet te klagen over aandacht. Haar bedrijf Cabau Lifestyle gaat goed, en pas geleden vierde ze dat het bedrijf ondertussen al 3 jaar bestaat. Het bedrijf focust zich op gezonde lifestyle en dat moest natuurlijk gevierd worden.
Bekijk hier de foto van Yolanthe Cabeau
Bron: Instagram, Roddelpraat, Beeld: BSR Agency