screenshot 11 08 2022 14 44 24

Donnie en De Toppers droppen dé feest hit deze zomer: Toppie!

Entertainmentaug 12 2022, 13:52
Donnie en René Froger kunnen samen een feestje bouwen, dat is bekend. Wat gebeurt er als de rest van de Toppers zich er ook bij voegen nu we weer los mogen met zijn allen? Dan is het feest niet meer te houden. Het moet wel heel gek lopen wil single ‘Toppie’ tijdens Toppers In Concert 2022 niet daadwerkelijk voor ‘de langste polonaise van het land’ zorgen.
Het vrolijke en hilarische ‘Toppie’ is dé feesthit van het jaar. Met het direct meezingbare refrein zet je de polonaise al in vanaf de eerste tonen. Het idee voor de track kwam bij Donnie vandaan. Zijn eerdere samenwerking met René Froger, de inmiddels dubbel platina hit ‘Bon Gepakt’, smaakte naar meer en dus pakte hij de telefoon: “Yo Froog, je moet nu effe komen man! Ik heb nu iets heets, maar niet 180 graden als een bamischijf. Nee bro… een hete brick!” Op het moment dat Donnie de track speelde, was het meteen raak. “Ken je dat moment dat Bergkamp in ’98 in de 89e minuut scoorde tegen Argentinië? Gewoon bal technisch perfect man bro.”

Donnie & De Toppers - Toppie

Het resultaat van de samenwerking is ‘Toppie’, een nummer waarmee Donnie samen met de Toppers vooruitloopt op Toppers In Concert 2022, dat dit jaar plaatsvindt in de Johan Cruijff ArenA met als thema ‘Happy Together: The Flower Power Edition’. Uiteraard is Donnie van de partij om zijn hits én natuurlijk ‘Toppie’ te doen.
Donnie blijft zichzelf ondertussen van meerdere kanten laten zien. Op Amazon Prime is net zijn nieuwe reeks ‘Donnie Speciaal’ gestart, waarin hij de mogelijkheden tot de start van een eigen snackbar onderzoekt en op 5 augustus verscheen zijn door Bas Bron geproduceerde album ‘Vader/Strijder’, een serieus album dat in schril contrast staat met ‘Toppie’ en waarop hij teruggaat naar zijn roots. “Mensen die het niet snappen noemen me een gimmick, maar dat is het niet”, zo zegt hij over de breedte waarin hij opereert. “Ik ben de definitie van jezelf zijn. Dat is Donnie!”

Bekijk de video van Toppie hieronder:

Bron: YT