Gast gaat ervandoor met een Ferrari door te zeggen dat hij parkeerkaartje vergeten is

Entertainmentjan 26 2018, 13:56
Misschien heb je wel eens een goede stunt uitgehaald om indruk te maken op een meisje dat je leuk vond, maar aan deze gast kunnen de meesten van ons waarschijnlijk niet tippen: Hij ging ervandoor met een Ferrari die bij een hotel geparkeerd stond,door de sleutels te ontfrutselen met keiharde bluf.
De knalgele Ferrari 458 Italia Spider stond afgelopen juli geparkeerd op de parkeerplaats van het Vinoy Renaissance Resort & Golf Club in St.-Petersburg, Florida, VS, toen de 28-jarige Levi Miles met zijn date Chloe Rimmer voorbij kwam wandelen.

Smoesje

Levi had Chloe pas net ontmoet en hij maakte haar wijs dat de Ferrari van hem was. Hij ging naar de parkeerwachter en met het smoesje dat hij zijn parkeerkaartje vergeten was en deze snel zou komen brengen, en kreeg de sleutels van de bolide mee. (lees verder onder de video)

Ervandoor met een Ferrari

Vervolgens maakte de twee een ritje. De pret was echter van korte duur, want even later werden ze aangehouden door een agent omdat Levi was vergeten de lichten van het racemonster aan te zetten. Bovendien zag de agent direct dat de bestuurder ‘moeilijkheden’ had om de wagen te besturen.
Levi ontkende later dat hij de Ferrari had gestolen, omdat de parkeerwachter de sleutels gewoon aan hem had gegeven. Wel wordt hij aangeklaagd voor bezit van cocaïne, dat agenten later in de auto vonden.
De eigenaar va de Ferrari heeft hotelketen Marriott inmiddels aangeklaagd.
ervandoor met een Ferrari