screenshot 29 8 2022 22 19 48

Famke Louise bevestigt pikant betaalaccount! Eerste beelden gelekt! "Ik ga zélf..."

Entertainmentmrt 02 , 12:07
Famke Louise heeft in een video bevestigd dat zij een pikant nieuw account gaat beginnen. Ze wordt er over gevraagd door fans en reageert op de vraag. Famke kondigt een nieuw account aan, maar er wordt nu gespeculeerd of het niet weer om een stunt zou kunnen gaan van Famke, net als met de bont actie van een paar jaar terug.

Famke Louise bevestigt pikant betaalaccount

Yvonne Coldeweijer kwam met het nieuws dat Famke een Only F account gaat openen, maar kwam daar al snel op terug. De juice koningin meldt dat het niet om OF gaat, maar om een andere betaalsite. Yvonne deelt het volgende: “Nog een spion heeft zich gemeld. Het gaat om Fancentro of zoiets. Daar schijnen meer Nederlanders op te zitten. Makkelijker voor haar agency om de betalende ‘fans’ te onderhouden. lk hoor trouwens dat ze niet zonder kleren zal gaan. En ook dat haar familie die agency runt. lk zie haar tante al pikante chats typen onder haar naam hahaha omg wat is dit.”

Eerste beelden gelekt

Famke deelde vervolgens zelf dus een video waar ze het gerucht bevestigt (hieronder te zien) "Ik ga vanavond beginnen met exclusieve content. Ik vind het super spannend want ja, ik ga het helemaal zelf doen, ik ga zelf chatten ." De discussie is losgebarsten of Famke niet weer met een stunt bezig is en de media en alle fans beet neemt, net als een tijdje geleden met haar 'domme bontje' bont actie. Famke kreeg toen kritiek voor het dragen van bont maar exposede daarna de heftige bont markt door er zelf te gaan 'shoppen' met een verstopte camera. Reality fbi heeft echter screens van een account dat het echte van Famke lijkt te zijn, met daarop de eerste beelden.

Bekijk hier de video en enkele eerste screens

reality fbi 1709553212 3316295196441002728 51975655448 576x1024
Via IG
"}])