ali first dates

First Dates Ali bewijst dat hij wél geld heeft! Haalt uit "Zij hebben me zó neergezet!" (Video)

Entertainmentjan 23, 19:30
First Dates deelnemer Ali ging viraal toen hij in het programma na het etentje met zijn date de rekening niet kon betalen. Eerder had hij bij Defano Holwijn zijn verhaal gedaan, en het bleek dat hij uit principe niet wilde betalen. Nu heeft hij méér laten weten over hoe het achter de schermen zou zijn gegaan; Ali haalt uit naar de makers.

First Dates Ali

Ali kreeg Aryan Parsa op bezoek en kent nog steeds geen schaamte dat hij de vrouw het eten heeft laten betalen. Hij meent dar de makers van het programma de beelden zo hebben geknipt dat het lijkt alsof ze hem als een straatschoffie hebben neergezet. Ali zegt ook dat iemand van de crew zelfs met de K ziekte zou hebben gescholden op hem, omdat ze niet blij waren met zijn actie. Hij strooit nu in de video met geld en laat zien dat hij heus wel een rekening kan betalen, en nog steeds op zoek is naar een dame.

Vrouw moet rekening date betalen?

Bij Defano in de live stream zei Ali: “First dates, Het is 2023, vrouw moet betalen” Ali vertelt: “Ik wil gewoon vertellen wat er echt is gebeurd. Laat mij bij voorbaat stellen, het is een tv-programma toch? Dus sowieso, niet alles is wat het lijkt. Ik heb een uur lang een date gehad maar een kwartier is uitgezonden. Laat dat even duidelijk zijn. Schijn bedriegt, niet alles is wat het lijkt.”
Hij vertelt dat hij zijn date knap vindt, maar dat hij niet meer enthousiast was toen ze begon met praten ”Deze chickie komt uit Hilversum en praat op een bepaalde manier. Dit gaat niet echt matchen. Nu ik toch op tv ben, kan ik net zo goed leuk gaan doen want deze date gaat toch niks worden.” Ali vertelt dat hij vergeten was dat er camera’s waren en vergat daardoor om soms even op te letten. De camera’s zitten namelijk in de muren, ze zijn niet heel zichtbaar.
Toen de rekening aan het einde van de date op tafel kwam, ontstond het virale moment: “Ik was mijn doekoe gewoon vergeten in mijn jas, ik kan lopen naar mijn jas en die doekoe aan haar geven of ik kan nu gewoon zeggen dat ik geen doekoe bij mij heb”. Hij vertelt dat zijn date een sterke vrouw vindt die kon betalen. Ali heeft uiteindelijke het volledige bedrag teruggegeven.

Bekijk hier de video's

Via YT, First Dates