bbbboef 2

Heftige reacties op Gewoon Boef: ‘Wat jij allemaal hebt meegemaakt…’

Entertainmentmei 08 2020, 12:38
Het is een spannende dag voor Boef. Op Videoland is vanaf vandaag de driedelige documentaire Gewoon Boef te zien, waarin de rapper open vertelt over zijn leven. De reacties stromen binnen, kijkers zijn diep onder de indruk van zijn persoonlijke verhaal.
‘Sofiane ik heb altijd zwak gehad voor jou vanaf eerste sessie. Ik zag altijd een soort pijn in je ogen. Ik wist niks van je story af. Wat jij allemaal hebt meegemaakt verklaart zo veel. Je hebt echt een groot hart ’, is een van de reacties op Instagram. Iemand anders zegt dat Boef ‘een strijder is die zoveel heeft meegemaakt en er na elke tegenslag weer bovenop komt’ .

Ander beeld van Boef

Mensen zijn duidelijk geraakt door Gewoon Boef. Zo zegt iemand: ‘Wil hem echt over zijn hoofd aaien en zeggen dat het oké is dat hij soms fucked up dingen doet. Hij heeft echt een apart plekje in mijn hart’ .
Niet alleen is Boef open over zijn turbulente leven, hij laat in de docu ook een gevoelige kant van zichzelf zien. Veel mensen hebben nu een ander beeld van de rapper: ‘Heb zo vaak lelijk tegen je gedaan en over je gesproken. Maar je bent geen verkeerd mens. Integendeel zelfs, je bent een goed persoon’ , zegt iemand. Ook wordt hij een voorbeeld voor veel mensen genoemd.

'Dit doet me als mens goed'

Boef lijkt erg blij te zijn met de vele reacties. Op Instagram reageert hij: ‘Shit man thanks, dit doet me als mens goed. Doet me echt echt echt goed al jullie “positieve woorden”’. Hij vertelde eerder dat het niet makkelijk was om de documentaire te maken, maar dat hij wel heel blij is met het eindresultaat.

Bekijk de trailer van Gewoon Boef en de reacties hieronder

Bron: YouTube, Instagram

Boef heeft grote plannen!