glennisrealtalk1

Glennis Grace kijkt terug op supermarkt incident: "Ik zag het niet meer zitten" (Beeld)

Entertainmentmei 14, 10:45
Glennis Grace heeft een openhartig interview gegeven in 'Real Talk' van Fernando Halman. In het ander half uur durende gesprek tussen de twee, doet Glennis een boekje open over de periode na het Jumbo-incident. Ze zegt onder andere dat ze het helemaal niet meer zag zitten.

Diep dal

De zangeres zat in een diep dal nadat ze werd gecanceld na het hele incident met haar zoon bij de supermarkt. Glennis stond naar eigen zeggen elke dag op met 'een rot gevoel'. Het was elke dag kijken wat er weer geschreven werd in de media en dat was zwaar voor haar.

"Zag het niet meer zitten"

"Ik was zwaar ongelukkig en ik was angstig. Niet mezelf, niet de Glen die ik was, of waar mensen mij van kennen. Natuurlijk iedereen heeft een mening over mij, dat ik die sterkte vrouw ben, niet op der mondje gevallen, maar ik heb ook wel echt periodes gehad dat ik het niet meer zag zitten. In een diep, diep diep dal".

Glennis

"Ik zou mezelf nooit iets aandoen, maar ik kwam wel dichtbij." Ze vertelt verder: "Gewoon dat je dit kon doen, en dat je weg was." Gelukkig voor haar kwam haar moeder gelijk naar haar toe, toen zij haar belde. Haar moeder hoorde al aan haar dat het niet goed ging met haar. Het gaat Glennis niet om de slachtofferrol, maar ze wilt wel vertellen was dit alles met haar gedaan heeft.

Supermarkt-incident

Glennis weet dat ze een fout gemaakt heeft, maar volgens haar heeft ze daar wel voor moeten boeten. Als ze terugkijkt op het hele supermarkt-incident, dat ze verhaal is gaan halen nadat haar zoon wat had meegemaakt, zou zo weer doen. Maar om gewoon te praten. Volgens Glennis klopt het verhaal niet in de media dat ze met een knokploeg daarheen is gegaan. Volgens eigen zeggen is ze er inderdaad naartoe gegaan, maar niet om klappen uit te delen.
Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl.
Bron: YouTube 'Real Talk' van Fernando Halman