glennis grace

Glennis Grace barst in tranen uit over Jumbo-incident tijdens interview! (beeld)

Algemeenjul 18 2023, 8:26
Glennis Grace deed opnieuw haar verhaal over het Jumbo-incident in een 'Open Casa' met Robbert Rodenburg. Dit keer krijgt de presentator het voor elkaar om haar gevoelige kant naar boven te halen.

Jumbo-incident

Glennis Grace heeft vorig jaar februari, de boel op stelten gezet in de Jumbo in Amsterdam. De zangeres ging met een entourage verhaal halen, toen haar 15-jarige zoon met een gehavend gezicht thuis kwam. Dit liep uit tot een vechtpartij in de winkel. Een paar minderjarige medewerkers werden mishandeld. Uiteindelijk kreeg Grace in oktober, een taakstraf van 200 uur opgelegd.
glennis grace

Open Casa

In de nieuwe reeks van 'Open Casa' neemt Robbert Rodenburg Goldband-zanger Boaz en Glennis meer naar een optrekje in Italië. Hierin vertelt ze openhartig over het incident. Robbert vraagt of ze spijt heeft.
"Tuurlijk heb ik spijt dat ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Dat ik mijn emoties de overhand liet nemen. Ik ben moeder en ik kan je één ding vertellen over het moederschap: dat is gewoon een hele gevaarlijke liefde die je hebt. Die emoties die daarbij vrijkomen zijn gewoon superheftig, helemaal als er zoiets gebeurt bij je kind. Je ziet je kind thuiskomen met een gezicht dat nogal beschadigd is.”

In tranen

Roddenburg vraagt wat, de consequenties van het incident zijn geweest. Veel mensen uit haar omgeving hebben haar laten vallen en het contact met haar verbroken. Hij wijst haar toch op het fysieke gedeelte, wat de grens over is gegaan. "Ik heb dat gedaan vanuit emotie, vanuit mijn moederhar t", laat ze weten. Dan houdt de zangeres het niet meer droog. "Je laat me altijd janken. Vreselijk."

Bekijk hier de video

Bron: Youtube