burna boy

Burna Boy gecancelde concert reden onthult! "Waardeloze avond"

Algemeenmei 18 2023, 10:54
Burna Boy liet gisteravond van zich afweten in een uitverkochte Gelredome. Woedende fans hebben uren gewacht in een vol stadion. Uiteindelijk werd een streep door zijn concert gezet in Arnhem.

Statement

De zanger kwam eerder met een statement waarin hij het betreurde dat hij, zijn fans, geen show kon geven. Hij gaf aan dat hij wilde dat hij mooie show kon neerzetten maar dat lukte niet. Er zouden meerdere factoren een rol hebben gespeeld. De reden van de afgelaste show gaf hij niet, maar het juicekanaal onthult het nu.
Fans konden allee genieten van een voorprogramma van Jonna Fraser.
screenshot 2023 06 18 at 124829 1024x563

Reden

Woedende fans waren benieuwd, wat er precies aan de hand was. "Wij hebben verschillende bronnen gesproken en die geven aan dat het niet zijn fout is, maar van de organisatie. Hij is namelijk niet op tijd betaald door hun en daarom is het optreden gecanceld. De organisatie bleef hoop houden dat hij toch op zou treden en hebben daarom al die mensen zo lang laten wachten", aldus het juicekanaal.

Woedende fans

Via social media gaan er meerdere beelden en tweets rond van boze fans van Burna Boy. "Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg, waardeloze avond", reageert een fan. Een andere bezoeker roept op om hem te cancelen na uren wachten. Zo zijn meerdere fans niet te spreken over de zanger.

Bekijk hier de video

img 0423 678x1024

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…