yolanthe 2

'Yolanthe en jongere nieuwe vlam samen gespot in Spijkenisse' "Ze waren níet alleen.."

Algemeenjun 20 2023, 17:04
Het liefdesleven van de, voor zover bekend, nog steeds officieel vrijgezelle Yolanthe Cabau blijft een boeiend onderwerp voor de juice kanalen. En nu is er opnieuw een update hierover. Yolanthe zou opnieuw gespot zijn met een jongere man .

Yolanthe en jongere nieuwe vlam?

Na de breuk met Wesley Sneijder werd de actrice vaak gekoppeld aan andere mannen, maar nog steeds is niets bevestigd en beweerde ze al die tijd single te zijn. De laatste naam van een man waar Yolanthe mee gespot werd was Lentini. En ook nu weer wordt zijn naam genoemd, de twee zouden zijn gespot in Spijkenisse.

Spijkenisse

"Heb begrepen dat Yolanthe vanmiddag het plaatsje Spijkenisse heeft bezocht in gezelschap van Lentini. Het stel lijkt dan ook nog steeds close met elkaar om te gaan. Het is alweer een tijdje geleden dat de twee samen zijn gezien, maar vanmiddag was het dus raak." Zo meldt een spion aan Realityfbi.
Het vermeende koppel zou echter niet met zijn tweetjes zijn gespot: "Ook zoontje Xess Xava was mee en het drietal maakte onderling een gezellige indruk." aldus het kanaal. Yolanthe had in 2022 al ontkend een relatie te hebben met Lentini en heeft tot nu toe altijd beweerd single te zijn.

Bekijk hieronder het bericht, en de eerdere beelden:

screenshot 20 07 2023 19 16 13
Via IG, realityfbi