dennisschoutenverkoopalmere 04

Dennis Schouten verkoopt appartement met dikke winst! (Beelden)

Algemeenapr 09, 10:54
Het leek alsof het niet wilde lukken, de verkoop van het huis van Dennis Schouten in Almere. Of hij het huis nu te huur zette of te koop aanbood, het appartement van onverkoopbaar. Het leek erop dat er een vloek of op hem of op het huis rustte. En dat in tijden van schaarste op de woningmarkt. Maar, het moment is dan eindelijk daar voor hem.

Geen interesse

Dennis wilde al een tijdje van het huis af, maar het lukte hem maar niet om het te verkopen. Hij had het appartement zelfs te huur gezet voor 1475 euro per maand, ook dat wilde niet lukken. Er waren maar weinig mensen die interesse toonden.

Winst

Maar het moment is dan eindelijk daar voor Dennis. Hij wist het huis voor 305.000 euro te verkopen. 7500 euro boven de vraagprijs, wat meevalt in tijden van over-biedingen. Het is een trend van de afgelopen jaren dat er veel wordt overboden, meer dan de vraagprijs dus. Toch heeft hij aardig wat winst weten te behalen met z'n investering, want in 2019 kocht hij het voor maar 220.000 euro. Een totale winst van 85.000 euro, waar hij heel blij mee is.

Appartement Dennis

Maar wat krijgt de gelukkige koper er voor terug? Een twee kamer appartement met een woonoppervlakte van 47 vierkante meter. Het is een twee kamer woning, met 1 woonkamer en 1 badkamer. De woonkamer heeft overigens openslaande deuren naar balkon, wat natuurlijk heerlijk is in de warme zomers. Ook heeft het hele huis vloerverwarming en meerdere nieuwe inbouw apparatuur, dus klussen hoeft niet en de woning is instap klaar.

Enschede

Naast de woning in Almere, dat dus nu verkocht is, is Dennis ook nog eigenaar van een appartement in Enschede. Hij kocht dat huis voor 650.000 euro, zonder hypotheek. Het is aannemelijk dat hij het meeste van zijn tijd dus in Enschede zal doorbrengen. Of hij dat appartement ook te koop gaat zetten is niet bekend.

Goed nieuws

Eerder deze week werd bekend dat het account van RoddelPraat was gehackt. De hackers hadden de mail en telefoonnummer gewijzigd, waardoor niemand meer in het account kon. Google heeft contact opgenomen met Dennis en het account hersteld, naast de verkoop van z'n huis nog meer goed nieuws dus!
Bron: Bekende Buren, Instagram Dennis Schouten, BSR Agency