screenshot 25 05 2023 19 25 02

Ruzie tussen buurvrouwen escaleert "Ik sla al je tanden eruit"

Algemeenmei 12 2023, 16:56
Het is weer zover bij Mr. Frank Visser, een burenruzie dreigt helemaal uit de hand te lopen. De ruzie gaat tussen twee buurvrouwen, en Viktor Brand is de enige die op dat moment een gevecht kan voorkomen tussen de dames.

Ruzie tussen buurvrouwen

Het gaat om de zaak van Ivy en Radha: Ivy beweert dat haar buurvrouw Radha en haar partner overlast veroorzaken, en dat zelfs laat in de avond en 's nachts. Dat zouden ze volgens Ivy doen door met meubels te schuiven en te klussen.

Escaleert

De ruzie tussen de dames bereikt een kookpunt en escaleert bijna als ze tegenover elkaar staan en ze alles moeten proberen uit te praten. Dat lukt dus niet helemaal en Viktor Brand moet ingrijpen als de dames elkaar in de haren willen vliegen.
Ivy wordt woedend en roept “Kom maar hier staan! Ik sla al je tanden eruit!" Radha wil echter geen stap terug doen en zegt dat ze maar moet slaan "Kijken wat er dan gebeurt"

Mr Frank Visser

Hoe dan ook: het lijkt erop dat een van de twee dames niet de waarheid spreekt. Wordt er gelogen over het hebben van een vriend? Mr. Frank Visser is er echter dit keer niet bij om te oordelen, hij wordt vervangen: 'Samen met Mr. Bart Beuving zetten wij de tanden erin!' schrijft Viktor op Instagram

Bekijk de ruzie tussen Ivy en Radha hier:

Een eerdere ruzie over geluid:

Via RTL Boulevard, SBS6