mrvisser

Mr. Frank Visser-kijkers in shock: 'Hij pist op straat!' (Video)

Link in biomrt 08 2022, 11:01
Anja en Martin in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak ' hebben enorm veel last van hun buurman René. René zou namelijk hun kapotte dakkapel voor hen maken, maar dit werkje heft hij nooit afgerond. Als pay-back plast Martin nu elke weekend na het stappen op het busje van René.

Ruzie dakkapel

Presentator Viktor Brand en Mr. Frank Visser doen hun uiterste best om de ruzie tussen Anja en Martin en René te sussen. De gezamenlijke dakkapel van de 3, was kapot en René zou deze maken. Anja en Martin zouden het materiaal kopen en hun buurman zou klussen.
Alleen is René er nadat zijn kant van de kapel af was mee gekapt. Wat betekent dat Anja en Martin al zo'n drie jaar met een kapotte dakkapel zitten en daarom beneden in de woonkamer moeten slapen. Veel kunne Anja en Martin er zelf niet aandoen, Anja lijdt aan kanker en Martin is gedeeltelijk verlamd.

Plas

Er is veel meer aan de hand. René vindt Martin een alcoholist. 'Martin begint om 11.00 uur 's ochtends met een borreltje en drinkt per dag ongeveer 10 alcoholische drankjes'.
Maar daar blijft het niet bij. Martin zou na het uitgaan beschonken terugkomen in zijn scootmobiel en vervolgens op straat staan plassen. René heeft hem zelfs een paar keer tegen zijn bus zien plassen.

Bekijk de beelden hieronder:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bekijk hier nog meer opvallende beelden van Mr Frank Visser
Bronnen: Twitter, RTL Nieuws, Youtube