emmavriend

Emma Heesters haalt uit naar ex Wesley Hoedt in video?! "Deed je dat vroeger bij mij?"

Algemeenjun 24 2023, 13:15
Emma Heesters deelt vandaag op haar Instagramstory een stukje van een nieuw liedje. Het valt direct op dat het lijkt alsof ze over haar overspelige vriendje Wesley Hoedt zingt. Al is dat natuurlijk wel een beetje vreemd, omdat de zangeres volgens de geruchten nog 'met haar vriendje samen is'...

Emma Heesters

De juicekanalen pakten het op en wijzen op de ironie van haar songtekst. "Het lijkt erop dat ze haar eigen liefdesleven weer als inspiratie heeft genomen. Alleen is zelf wel nog samen met die cheater.", aldus Yvonne Coldeweijer. Ook Reality_fbi deelt het fragment van Emma op hun Instagram story: "De tekst moet haast wel gericht zijn aan Wesley Hoedt." Dezelfde juicekanalen maakten bekend dat haar vriend vreemdging, nadat ze allerlei berichten kregen van andere dames waar hij contact mee zocht. Een knipperlicht relatie volgde tussen Emma en Wesley, die eindigde met het stel weer bij elkaar. De zangeres bracht tevens ook een track uit genaamd Hou je Bek, die lijkt gericht te zijn aan mensen met een mening over haar bijzondere relatie.

In de video hoor je Emma Heesters de volgende tekst zingen:

"En ik was al gevlucht naar een andere stad, maar ik weet niet wat ik had verwacht. En ik hoor aan je stem dat je nu met haar bent, waar ik vorig jaar nog was. Dat had ik. dat had jij, dat hadden wij moeten zijn. Hoe je lacht, hoe je kijkt. Deed je dat vroeger bij mij?"

Bekijk hier de video

whatsapp image 2023 08 24 at 1353252
Bron: Instagram