pip pellens

GTST-actrice Pip Pellens laat gedragen slipje zien en schokt Nederland "We slaan door" (Beeld)

Algemeensep 09 2023, 14:52
Pip Pellens die bekend is vanwege haar rol in Goede Tijden Slechte tijden is recent bevallen van haar dochtertje Lily. Ze plaatst vandaag een fotoreeks met veel intieme details van haar kraamtijd. De reacties zijn wisselend, maar het merendeel is wel geshockeerd.

Gedragen slipje Pip Pellens

De fotoreeks van Pip bevat verschillende rood gerelateerde foto's, waarbij ze schrijft "Rood" met verschillende rode emoji's. Totdat de vijfde foto redelijk voor een shock zorgt bij haar volgers. Op die foto zie je namelijk een bebloed inlegkruisje.

Nederland geschokt

De reacties onder de fotoreeks zijn heel wisselend. Iemand schrijft: "Snap niet zo goed waarom bebloede inlegkruisjes op social media moeten.... beetje onsmakelijk. Maar misschien ligt dat aan mij??" en iemand anders schrijft: "Volgens mij slaan we een beetje door met 'taboes doorbreken' en 'het échte leven delen' ?". Een ander volger vindt het knap ze zoveel schijt heeft: "Is dat inleg kruisje echt van jouw of heb je ergens geshopt op internet, beetje onsmakelijk, maar ergens wel knap dat je zoiets durft te delen en schijt hebt aan wat men denkt". En een andere reactie is enigszins positief: "k vind dat wel heel netjes eruit zien! Die van mij zijn zo ranzig. Met van die slijm proppen en zo.".
Er is ook een wat serieuzere reactie te vinden: "deze comments.. waardeloos. Wanneer gaan we het vrouwelijk lichaam, menstruaties, zwangerschap en alles wat daar bij komt kijken nou eens normaliseren?"

Pip is recent moeder geworden

Eind september is Pip bevallen van een dochtertje. Het inlegkruisje heeft alles te maken met haar eerste menstruatie na de zwangerschap. Een volger vraagt nieuwsgierig: "Is dit al je menstruatie of vloeit het nog steeds van de bevalling? Ik was na mijn eerste zoon heel snel weer ongesteld (4 weken)." Waarop Pip antwoordt: "Ja, het is echt verbazingwekkend hoe het lichaam functioneert, hè."

Swipe hieronder voor de onsmakelijke foto

Meer van Pip

88afpdh4p6y51
Bron: Instagram