screenshot 31 5 2023 14 28 04 1

De vriendin van Peter Gillis laat zien wat ze in huis heeft (video)

Algemeenapr 20 2023, 12:44
De vriendin van Peter Gillis, Wendy heeft een eigen kledingmerk dat 365Fashion heet. Op het TikTok account van het merk plaatst ze filmpjes waarin ze soms een beetje danst om de kleding te promoten.
Petertje is helemaal hoteldebotel en zelfs het feit dat hij binnenkort voor de rechter moet verschijnen voor de vermeende mishandeling van zijn ex Nicol, mag de pret niet drukken. Het ene interview na het andere vertelt hij over zijn grote liefde Wendy van Hout.

Vriendin van Peter

Zij vertelt op haar beurt dat ze helemaal gevallen is voor Peter's "energie" en natuurlijk zijn ogen (wat dat ook mag betekenen). We weten in ieder geval wel waar Peter voor is gevallen bij Wendy. In een van haar TikTok video's laat ze aan iedereen zien wat ze in huis (aan haar lijf) heeft.
Eerder schreven we dat Wendy misschien niet helemaal eerlijk is over wie ze is. Zo zou ze volgens bronnen uit haar buurt haar kinderen niet goed behandelen. Geen van haar vijf kinderen woont naar horen zeggen nog bij haar. Dit zou dan niet zonder reden zijn.

Bekijk hier de video

Bron: TikTok